Najveće domaće osiguravajuće društvo

Croatia osiguranje lansiralo je novu web stranicu na kojoj svoju nekretninu možete osigurati brzo i jednostavno

07.02.2020 u 08:53

Bionic
Reading

Dom je više od krova i zidova, a od sada ga, kao i druge nekretnine, možete osigurati online, na novoj stranici Croatia osiguranja za osiguranje imovine. Najveće domaće osiguravajuće društvo nedavno je lansiralo novu web stranicu, na kojoj brzo i jednostavno možete osigurati svoj stan, kuću, vikendicu ili apartman, ali i sve vrijednosti koje se u nekretnini nalaze

Od sada je moguće u samo nekoliko minuta, u bilo koje doba dana ili noći, s mobitela ili desktop uređaja, kreirati personaliziranu policu osiguranja, uz transparentan i lako razumljiv prikaz svih bitnih informacija i uvjeta na jednome mjestu te automatski izračun cijene i popusta, ovisno o odabranim opcijama.

Policom osiguranja doma štitite se od štete na vašoj nekretnini nastale zbog požara, poplave, oluje ili neke druge prirodne nepogode, ali i u slučaju provale i krađe ili puknuća cijevi. Osim građevinskog dijela nekretnine poput krova, prozora, zidova ili pločica, policom možete osigurati i vrijednosti i predmete koji se u kućanstvu nalaze.

Jednom policom tako možete pokriti štetu koja, primjerice u slučaju požara, nastane na zidovima i prozorima i štetu zbog uništenog namještaja, tehnike i drugih vrijednosti. Osim toga, na novom web shopu možete ugovoriti paket posebno kreiran da odgovori na potrebe vlasnika nekretnina koje se koriste u turističke svrhe.

Policu mogu ugovoriti fizičke i pravne osobe te obrtnici, i to brzo i jednostavno putem nove stranice osiguranja imovine. Posjetite novu stranicu Croatia osiguranja i saznajte više.