OD 6. DO 7. LISTOPADA

Combis konferencija otvara vrata kompetentnosti i izvrsnosti

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 30.08.2011 10:31
  • Objavljeno 30.08.2011 u 10:19
combis

combis

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Peta po redu Combis konferencija u organizaciji regionalnog sistem integratora Combisa ove će se godine održati 06. i 07. listopada 2011. u opatijskom Milenij Grand hotelu 4 opatijska cvijeta. Krovna tema konferencije biti će 'Kompetentnost. Izvrsnost'

Combis konferencija je jedinstveno dvodnevno regionalno okupljanje ICT stručnjaka i poslovne zajednice te je u svoja prijašnja četiri izdanja prepoznata kao mjesto na kojem se dijele i razmjenjuju stručna znanja, iskustvo i kompetentnost. Tako je i ove godine, sukladno krovnoj temi konferencije Kompetentnost. Izvrsnost, cilj Combis konferencije okupiti stručnjake te odabirom tema, govornika i konkretnih znanja kreirati novu razinu stručnosti.

'Jako smo zadovoljni što Combis konferencija svake godine okuplja sve više sudionika, i što ju je poslovna javnost prepoznala kao idealno mjesto za unapređenje poslovnih prilika. Tehnologija je neophodan faktor na putu prema poslovnom uspjehu. Stoga nam je ove godine želja da otkrivanjem inovativnih tehnoloških mogućnosti kreiramo novi prostor za podizanje kompetentnosti i stvaranje izvrsnosti', rekla je direktorica Combis konferencije Renée Saboti Slovenc.

Što nudi Combis konferencija? Na više od dvadeset predavanja sudionici će imati prilike saznati najnovije trendove u ICT industriji, a kroz studije slučaja upoznati najefikasnije načine primjene inovativnih tehnologija. Fokus će i ove godine biti stavljen na raznolika sofisticirana kompleksna poslovna rješenja neovisna o tehnološkoj platformi.

Specifičnost Combis konferencije je po tome što je namijenjena isključivo krajnjim korisnicima ICT usluga i rješenja, hrvatskih i regionalnih tvrtki iz područja financija, telekomunikacija, državne uprave te industrije. Svake je godine sve naglašeniji i regionalni karakter konferencije. Tako su prijašnjih godina bili prisutni sudionici iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Kosova i Makedonije, a njihovo se sudjelovanje očekuje i ove godine.

Partner ovogodišnje konferencije je tvrtka Hrvatski Telekom d.d. Osim partnera konferencije, Combis konferenciju podržali su i zlatni sponzori: Cisco Systems Hrvatska, Citrix Systems, IBM Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Oracle Hrvatska, R&M, Supra net i YSoft Corporation, srebrni sponzori: Dell, Lexmark International CRT i Lenovo Technology b.v te medijski pokrovitelji Mreža, Poslovni dnevnik, tportal.hr i rep.hr. Više informacija o Combis konferenciji potražite na www.combis.hr/konferencija

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi