neaktivna imovina na bubnju

Bacili ste oko na neku od 117 bivših Todorićevih nekretnina? Pogledajte gdje ih i za koliko novca možete kupiti

  • Autor: T. O.
  • Zadnja izmjena 16.07.2019 13:29
  • Objavljeno 16.07.2019 u 11:34
Agrokor

Agrokor

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic

Fortenova grupa krenula je s prodajom nekretnina iz netemeljnog poslovanja, a u tu svrhu kompanija je otvorila posebnu mrežnu stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku

Iz Fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz Grupe našla se uglavnom kao posljedica Agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati.

Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj internetskoj stranici zaprimati u dvije faze. U prvoj fazi, u razdoblju od 15. srpnja do 16. rujna 2019. godine, prikupljaju se neobvezujuće ponude, dok će proces zaprimanja obvezujućih ponuda trajati od 30. rujna do 30. listopada 2019. godine.

Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija Grupe, a koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise što se odnose na kupoprodaju nekretnina. Ponuda nekretnina za prodaju redovito će se ažurirati te će stranica biti nadopunjena novim sadržajem. Kako smo izračunali, ukupna početna vrijednost ponuđenih 117 nekretnina je oko 45 milijuna kuna.

Nekretnine namijenjene prodaji na stranici podijeljene su prema kategorijama: rezidencijalne, komercijalne, zemljišta i ostale nekretnine.

Za svaku nekretninu koja se stavlja u promet dostupan je detaljan opis stanja i uvjeta prodaje, s početnom cijenom, kao i upute o načinu slanja ponude za konkretnu nekretninu. Dodatno, za objekte namijenjene prodaji unaprijed su definirani datum i vrijeme u kojem će se objekt moći obići i razgledati.

  • +4
  • +1

Sjedište Agrokora

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!