pojačanje

Ante Ančić direktor je BTravela za sportski razvoj

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 15.05.2018 12:00
  • Objavljeno 15.05.2018 u 12:00
Ante Ančić direktor je BTravela za sportski razvoj

Ante Ančić direktor je BTravela za sportski razvoj

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: BTravel

Donedavni direktor Europskog prvenstva u rukometu za Grad Zagreb, Ante Ančić, novi je član BTravel agencije. Angažiran je na poziciji direktora za sportski razvoj, a jedan od glavnih projekata koje će razvijati je plasman Hrvatske na inozemna tržišta kao idealne destinacije za sportske pripreme, ali održavanje sportskih događanja

Ante Ančić bit će odgovoran i za preuzimanje nekih novih akvizicija BTravela u Hrvatskoj, priopćeno je iz ove turističke agencije.

'Neprocjenjivo sportsko iskustvo Ante Ančića i kontakti s osobama iz raznih sportskih segmenata, uvelike će pridonijeti razvoju naših poslovnih procesa. Osim sporta, ovu akviziciju vidimo i kao snažan način za ulazak na određena emitivna tržišta na kojima su ljudi jako privrženi svojim sportskim klubovima, bez obzira jesu li aktivni sportaši ili podržavaju sport na razne druge načine', rekao je Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravela.

Profesionalnu karijeru u sportskim krugovima Ante Ančić započeo je 2012. godine kao tehnički tajnik Rukometnog kluba Zagreb, a od 2013. i direktor kluba. U javnosti je poznat i po funkciji direktora natjecanja tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva u Zagrebu 2009. godine, ali i kao direktor Europskog rukometnog prvenstva za Grad Zagreb.

  • +15
  • +12

SP u rukometu, Hrvatska - Slovenija, utakmica za brončanu medalju

Izvor: Cropix / Autor: Ante Čizmić

Uz poslovni i incoming turizam, te MICE segment, bitan dio poslovanja BTtavela čini i sportski turizam, odnosno suorganizacija događanja i servis za klubove i saveze. U tom segmentu poslovanja BTravel planira ove godine rast od sto posto u odnosu na prethodnu godinu.

Temelj sportskog turizma kojeg BTravel radi i razvija je prezentacija Hrvatske u svijetu kao destinacije koja ima svu potrebnu sportsku infrastrukturu za organizaciju sportskih priprema, kampova, događanja i sl. za strane klubove i saveze. U protekle dvije godine BTravel se može pohvaliti organizacijom nekoliko veikih sportskih događanja sa više od 1000 sudionika.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!