do 15. srpnja

Ako vas od cijene benzina boli glava, ovo je prava prilika. Ina ponovo pokreće akciju ugradnje plinskih instalacija

01.04.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Ina ponovno pokreće akciju ugradnje plinskih instalacija u benzinska vozila. Akcija će trajati do 15. srpnja 2022. te uključuje 2.000 kuna za autoplin na Ina kartici

Autoplin se smatra alternativnim gorivom, a u odnosu na druga fosilna goriva manje je štetan za okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa. Prednost korištenja autoplina pokazuje i njegova ekonomičnost – osigurava nižu cijenu, kao i dulji vijek trajanja motora i katalizatora.

Do sada je kroz Ininu akciju ugrađeno oko 3.000 plinskih instalacija, a kupci u prosjeku mogu birati između 50-ak instalatera tijekom jednog akcijskog perioda.

'S obzirom na uspješnost kampanje i benefite koje su kupci prepoznali, trenutno se najveći broj ugradnji plinskih instalacija u benzinska vozila ostvaruje tijekom Inine akcije. Na ovaj način kupci imaju mogućnost najpovoljnije ugradnje i trajnih ušteda u vidu korištenja dostupnog, povoljnog i ekološki prihvatljivijeg goriva. INA surađuje samo s ovlaštenim instalaterima s dugogodišnjim iskustvom koji koriste certificirane uređaje', izjavila je Gabrijela Godler Ilić, rukovoditeljica poslovanja UNP-a u Ini.

Akcija uključuje ugradnju vrhunske autoplinske instalacije s do četiri godine jamstva ovisno o izabranom sustavu te uključenih 2.000 kuna za autoplin na INA kartici

Akcijska ponuda vrijedi od 1. travnja do 15. srpnja 2022. godine, a uključeni iznos na kartici može se potrošiti na Ininim maloprodajnim mjestima u razdoblju od godine dana od aktivacije kartice. Popis ovlaštenih servisera koji sudjeluju u akciji potražite na internetskoj stranici Ine.