broj 1

Volkswagen je omiljena marka automobila u Hrvatskoj već 10 godina zaredom; pogledajte posebne ponude nekih VW modela

20.01.2021 u 12:20

Bionic
Reading

Stupovi marke Volkswagen, Polo, Golf i Passat, oduvijek su bili među najomiljenijim automobilima na tržištu, a posljednjih godina, pojavom i popularnošću SUV modela, marka Volkswagen preuzela je primat sa svojim T modelima – T-Cross, T-Roc i Tiguan

Desetu godinu zaredom marka Volkswagen najprodavanija je marka automobila na hrvatskom tržištu novih vozila. U 10 omiljenih modela u 2020. godini uvrstila su se čak tri Volkswagenova modela: Polo, T-Cross i Golf.

Ovo pokazuje da su kupci u Hrvatskoj prepoznali vrijednost Volkswagenovih vozila te kvalitetu i najbolji omjer uloženog i dobivenog ove marke. Stupovi marke Volkswagen, Polo, Golf i Passat, oduvijek su bili među najomiljenijim automobilima na tržištu, a posljednjih godina, pojavom i popularnošću SUV modela, marka Volkswagen preuzela je primat sa svojim T modelima T-Cross, T-Roc i Tiguan.

Kako bi dodatno zahvalili svojim kupcima i nagradili njihovu vjernost ovoj automobilskoj marki posljednjih 10 godina, Volkswagen Hrvatska pripremio je posebnu akciju s izvanrednim uštedama i pogodnostima za sve modele marke Volkswagen i Volkswagen Gospodarska vozila.

Svakog kupca uz znatne uštede očekuju brojne pogodnosti ako se odluče na kupnju vozila uz financiranje putem Porsche leasinga.

Volkswagenovi modeli sniženi su od 11.300 kuna za model up! do 29.900 kuna za modele Arteon, Passat i Passat Variant. Dodatne uštede mogu se ostvariti ako se kupac odluči na financiranje putem Porsche leasinga. Takvo financiranje pruža dodatne uštede u iznosu do 12.000 kuna povrh ušteda na cijenu vozila.