MALI BROJ PRIMJERAKA

Stigao je Mercedes u Star Wars izdanju, ali nećete ga moći kupiti

13.05.2017 u 15:37

Bionic
Reading

Mercedes-Benz je u Japanu tržištu ponudio ograničenu seriju svojeg modela CLA u posebnim Star Wars edicijama

Nissan je možda dobio pravo na automobile sa Star Wars licencom u SAD-u, no u Japanu Mercedes-Benz prodaje vlastite automobile s markom tog filma. Tamo će se na ulicama naći ograničen broj Mercedes-Benz CLA 180 Star Wars edicije.    Samo će 120 od ovih CLA 180 biti na prodaju, 60 u Calcite Bijeloj i 60 u Noćnoj Crnoj. Boje su odabrane da predstavljaju Stormtroopera i Darth Vadera. Postoje neke manje razlike između ta dva modela.

Calcite Bijela će dobit naglaske crne boje na vanjskoj strani, a crni interijer dobiva bijeli izgled na sjedalima, upravljaču i instrumentu. Crni modeli zadržavaju ubojiti izgled s 18-inčnim AMG kotačima, dok unutrašnjost dobiva crvene naglaske umjesto bijele u drugom modelu. Naravno, nikakvo posebno izdanje neće biti dovršeno bez mnoštva Star Wars logotipova i znakovlja.

Mercedes Benz CLA Star Wars Edition Autor: Mercedes-Benz

Osim manjih stvari poput Star Wars podnih prostirki i posebnog okvira za tablice, Mercedes-Benz CLA 180 Star Wars ima nekoliko stvari koje će privući prave fanove. Tu je svjetlo iz vanjskog retrovizora automobila koje na pod prikazuje natpis Star Wars, snimka koja u određenim trenutcima vožnje pušta zvukove karakteristične za R2-D2 robota i sjenilo za sunce koje se može okrenuti pa čini vjetrobransko staklo Mercedes-Benza CLA 180 Star Wars nalik na ono Millenium Falcona.    

Mercedes-Benz CLA Star Wars Edtion White Autor: Mercedes-Benz
Mercedes-Benz CLA Star Wars Edition Black Autor: Mercedes-Benz