RAM 1500 TRX 6.2L Supercharged V8 - Final Edition

RAM i Pol Tarrés pokreću projekt 'Bez granica': Putovanje kroz događaje i posebne avanture diljem Europe

07.03.2024 u 11:28

Bionic
Reading

Ekstremni enduro vozač će biti europski ambasador marke RAM Trucks u ovom projektu koji služi zajedničkoj potrebi za slobodom: međunarodno putovanje u skladu s duhom marke i šampiona. Pick-up pokreće 6.2-litreni supercharged HEMI V-8 motor od 702 KS i 881 Nm

RAM Trucks Europe, dio Stellantis grupe, želi redefinirati granice i najavljuje partnerstvo u ime slobodnog duha i čiste snage koji su oduvijek odlikovali marku: projekt 'Boundless' (hrv. Bezgranično) omogućiti će entuzijastima da dožive jedinstvene emocije uz ovu marku. S iznimnim priznanjem: Pol Tarrés, Extreme Enduro Rider, zapravo će biti ambasador marke RAM Trucks Europe za ovu nevjerojatnu kampanju diljem Europe.

'Kao vozaču drago mi je što sam dio obitelji Ram Trucks Europe kao službeni ambasador i imam RAM 1500 kao savršenog pratioca za moje treninge i ekstremne izazove u 2024. Naš poseban zajednički projekt 'Boundless by RAM' ima za cilj pokazujući kako su ova vozila doslovno 'napravljena da služe" svim mojim potrebama u smislu slobode, performansi, pouzdanosti, robusnosti i udobnosti u najtežim mojim avanturama, u svim uvjetima i na svim geografskim širinama. Upamtite moje riječi: bit će zabavno, bit će divlje!' izjavio je Pol Tarrés.

BOUNDLESS by RAM TRUCKS EUROPE feat. Pol Tarrés Izvor: Promo fotografije / Autor: Ram Trucks

RAM 1500 TRX 6.2L Supercharged V8 - Final Edition

Ovo pick-up vozilo za 2024. kombinira ekskluzivnu estetiku s apsolutnom snagom, zahvaljujući provjerenom i pouzdanom 6.2-litrenom supercharged HEMI V-8 motoru visokih performansi, snage 702 KS i 881 Nm okretnog momenta, pružajući maksimalnu brzinu od 190 km/h također za produžene vožnje bez pogoršanja performansi. U kombinaciji s osmerostupanjskim automatskim mjenjačem TorqueFlite velikog okretnog momenta, Ram TRX pruža poboljšanu razinu performansi: 0-100 km/h za nešto više od 4,5 s.

Ovaj legendarni model dolazi u osam dostupnih boja, tri od kojih su novi u TRX-u: Delmonico Red Pearl Coat, Night Edge Blue i Harvest Sunrise. RAM 1500 TRX Final Edition opremljen je visokoučinkovitim 18-colnim kotačima s mogućnošću beadlock-a u satin titanij boji. Usklađuje ovu visoku izvedbu s prostranom, udobnom i sigurnom unutrašnjosti koja ovo vozilo čini idealnim za bilo kakvu avanturu izvan ceste. 

Štoviše, dodatna standardna oprema uključuje vrhunski zvučni sustav Harman Kardon s 19 zvučnika, Head-Up zaslon, digitalni retrovizor i sjedala vozača i suvozača s električnim podešavanjem u 8 smjerova. Što se tiče sigurnosti, RAM 1500 TRX 6.2L Supercharged V8 - Final Edition (MY2024) uključuje adaptivni tempomat, Lane Keep Assist, otkrivanje mrtvog kuta i cross-path detection ili križanja staze kod hitnog kočenja kod pješaka te ParkSense pomoć pri parkiranju sprijeda i straga sa zaustavljanjem.

Ovaj posebni projekt razviti će se u format pripovijedanja koji je u skladu s DNK marke: Pickupovi Ram su 'izgrađeni da služe' svačijoj potrebi za slobodom, posebno dizajnirani i proizvedeni da se nose s bilo kojom vrstom izazova. Ići 'bezgranično' je ono što oni rade najbolje.

U nadolazećim mjesecima, RAM Trucks Europe i njegova vozila pratit će Pol Tarrésa na različitim odredištima diljem svijeta, uvijek tražeći nove adrenalinske avanture u ekskluzivnim sportskim događajima, Hard Enduro utrkama, kampovima i ekspedicijama u najtežim okruženjima, poput pustinja i vulkana .

  • +13
RAM 1500 TRX 6.2L Supercharged V8 - Final Edition Izvor: Promo fotografije / Autor: Stellantis

Pol Tarrés će koristiti svoj RAM 1500 TRX Final Edition kao svakodnevnu operativnu bazu, prevozeći svoj moćni motocikl u stražnjem utovarnom prostoru vozila, čineći ga potpuno opremljenim kamperom za ekstremne sportove.

Inače, RAM 1500 TRX 6.2L Supercharged V8 - Final Edition je dostupan od četvrtog kvartala 2023.