najam vozila

HAK obogatio ponudu s novom korisnom uslugom

07.04.2021 u 13:28

Bionic
Reading

Hrvatski autoklub i udruženi autoklubovi sa svojom zajedničkom novoosnovanom tvrtkom kćeri HAK Rent a car d.o.o., pokrenuli su novu uslugu najma vozila

Projekt je proistekao iz realne potrebe postojećih HAK članova za zamjenskim vozilima, kao i zbog dodatnog razvoja članskih pogodnosti te potrebama za mobilnošću i sigurnošću na putu i ostalih vozača koji još nisu dio HAK članstva. Na ovaj način članovima će se omogućiti korištenje zamjenskih vozila, a ostalim vozačima na tržištu ponuditi usluga najma vozila.

HAK Rent a car predstavlja izvrsnu i logičnu nadogradnju postojećih usluga Hrvatskog autokluba kao nacionalnog autokluba koji na taj način podiže razinu usluge na svim područjima RH tj. i onim manje turistički eksponiranim. Usluge su aktivne i u kontekstu članske pogodnosti, koja se odnosi na mobilnost članova, podrazumijevaju osiguravanje zamjenskog vozila te iznajmljivanje vozila, kako članovima Hrvatskog autokluba, tako i svim ostalim klijentima kojima je potrebna standardna usluga najma vozila. Projekt je zamišljen kao usluga dugoročnog karaktera koja se razvija unutar HAK-a i uključuje korištenje postojećih komparativnih prednosti u sustavu tehničke pomoći na cesti, a bit će ponuđena i inozemnim autoklubovima i njihovim članovima.

Prednost nove HAK-ove usluge predstavlja ulaganje u programska rješenja koja za cilj imaju integraciju usluge najma vozila kroz HAK-ovu aplikaciju. Na ovaj način, članovi će imati posebne pogodnosti poput mogućnosti automatske rezervacije vozila bez dodatnih nepotrebnih upisivanja podataka, uz mogućnost lociranja člana ako je potrebna intervencija i zamjensko vozilo.

Sinergijski efekt infrastrukture HAK-a i mreže lokacija te nova programska rješenja, doprinose visokoj razini kvalitete i brzini usluge, a troškovi za novu uslugu bit će značajno manji, tj. sa značajnim pozitivnim financijskim efektom za sve korisnike usluge.

Do sada je realizirana kupnja prve tranše novih vozila različitih kategorija i brendova Ford, Hyundai, Opel i VW grupacije. U projektu aktivno sudjeluje više autoklubova udruženih u HAK, prije svega kao lokacije za smještaj, distribuciju i održavanje automobila. U njima su uspostavljene poslovnice, označene prepoznatljivim promotivnim vizualnim sredstvima.

Organizirana je i edukacija HAK djelatnika i udruženih autoklubova na više razina kako bi udovoljili svim kvalitativnim standardima i pripremili se za početak operativnog poslovanja. Osigurana su prilagodljiva programska rješenja i kvalitetna informatička podrška, te će se elektronskim praćenjem potrošnje goriva, kilometara, servisa i općenito stanja vozila, kvalitetno pratiti stanje na terenu.

U nastavku donosimo lokacije i autoklubove koji na svom području pružaju usluge HAK Rent a car-a:

  1. HRVATSKI AUTO KLUB, Avenija Dubrovnik 44, Zagreb,
  2. HRVATSKI AUTOKLUB TEMELJNI AUTOKLUB VARAŽDIN, Gospodarska 58, Varaždin
  3. AUTOKLUB VINKOVCI, Josipa Matasovića 1, Vinkovci
  4. AUTOKLUB PULA-ROVINJ, Stiglicheva 28, Pula
  5. AUTOKLUB RIJEKA, Preluk 6, Rijeka
  6. AUTO KLUB ZADAR, Murvica Jug 4, Zadar
  7. AUTO KLUB SIGET, Siget 17, Zagreb
  8. AUTO KLUB SPLIT, Šegedinova 2, Split
  9. GLAVNI URED HAK RENT A CAR d.o.o., Derenčinova 20, Zagreb

Za više informacija o HAK Rent a car usluzi obratite se na:

  1. Izravan kontakt telefon za rent a car uslugu 072 198700
  2. Tel. 1987 za zamjensko vozilo u sklopu usluge tehničke pomoći na cesti
  3. Web: www.hak-rentacar.hr
  4. E-mail: reservations@hak-rentacar.hr