Osvježenje

Dodatni hibridni motor za Toyotu C-HR! Sada je dostupan i 2,0-litreni hibridni sustav snage 184 KS

04.10.2019 u 14:24

Bionic
Reading

Toyotin kompaktni lifestyle crossover također je dobio i novi multimedijski sustav, dok s modifikacijama prednjeg i stražnjeg dijela ovaj SUV coupé izgleda još atraktivnije

Nakon nove Corolle, Toyota C-HR je drugi Toyotin model koji kupcima nudi izbor između dvije hibridne opcije. Pored poboljšanog 1,8-litrenog hibridnog sustava (kombinirana potrošnja goriva: 3,8 l / 100 km, emisija CO2 kombinirano: 86 g / km) s novim pogonskim motorom od 2,0 litre (potrošnja goriva u kombinaciji: 4,0 l / 100 km, u kombinaciji emisije CO2: 92 g / km) je posebno dinamična, ali ne manje učinkovita varijanta. U kombinaciji s revidiranim ovjesom, koji povećava udobnost vožnje bez narušavanja izvrsnih karakteristika upravljanja, Toyota C-HR nudi sofisticirano i pouzdano rukovanje. Osim toga, snižena je razina buke i vibracija.

Sada je dostupna dvostruka hibridna snaga za Toyotu C-HR, jer će kompaktni lifestyle crossover ubuduće biti dostupan i sa 2,0-litrenim hibridnim sustavom od 135 kW/184 KS. U programu ostaje hibridni pogon s 1,8-litrenim benzinskim motorom i 90 kW/122 KS. Također se uvodi i novi multimedijski sustav, dok s modifikacijama prednjeg i stražnjeg dijela ovaj SUV coupé izgleda još atraktivnije.

Toyota je također unaprijedila i povezivanje. Novi multimedijski sustav omogućuje jednostavnu integraciju pametnog telefona putem Apple CarPlay-a i Android Auto-a i podržava bežične nadogradnje navigacijskih karata 'Over the Air' kako bi korisnici uvijek imali pristup najnovijim europskim cestovnim kartama.

S vanjske strane, crossover model zadržava svoj karakteristični oblik i kupe-linije. Suptilni dizajnerski zahvati sprijeda i straga poboljšavaju izgled, obojani donji spojni dio ispod prednje maske daje Toyoti C-HR dodatnu širinu i dinamiku. Prednja svjetla i stražnja svjetla sada su u LED tehnologiji, a dnevna svjetla i pokazivači smjera u uobičajenoj su tankoj jedinici iznad farova, a nova stražnja kombinirana svjetla povezana su sjajnim crnim spojlerom.

Novi C-HR dostupan je za naručivanje sada, a očekuje se da će isporuke kupcima uslijediti prije kraja godine.