Svijet SNIMKA ZLOČINA NA NETU

Kanadski monstrum uhićen u Berlinu

Kanadski bjegunac Luka Rocco Magnotta, osumnjičen da je ubio i raskomadao kineskog studenta u Montrealu te snimku zločina postavio na internet, uhićen je u ponedjeljak poslijepodne u Berlinu, potvrdio je policijski glasnogovornik vijest objavljenu u dnevniku Bild u internetskom izdanju

'Potvrđujem da je uhićena osoba Magnotta', rekao je policijski glasnogovornik ne iznoseći drugih pojedinosti.

Magnotta (29) je uhićen u internetskom kafeu u četvrti Neukoelln na jugu prijestolnice u kojoj živi mnogo useljenika, javio je ranije Bild.

Bivši glumac iz porno filmova, poznat i pod imenima Eric Clinton Newman ili Vladimir Romanov, Magnotta je optužen za ubojstvo s predumišljajem te za skrnavljenje tijela.

Ubojstvo koje je snimao da bi ga pustio na internet počinio je u noći s 24. na 25. svibnja, a 26. svibnja otputovao je u Francusku.

Interpol je potvrdio 1. lipnja da je za njima raspisan međunarodni uhidbeni nalog.
196864,195934,195158,189681Žrtva je kineski student Jun Lin (32), podrijetlom iz Wuhana, u pokrajini Hubei, koji je u pokrajinu Quebec došao prošlog srpnja na studij na anglofonom sveučilištu Concordia, prema podacima montrealske policije. Njih su se dvojica vjerojatno poznavala.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još