MOSTOVAC I. KOVAČIĆ

'Spriječili smo HDZ i SDP da podijele državno srebro'

09.09.2016 u 21:16

Bionic
Reading

Poziv biračima da 'glasuju za HDZ ili SDP', odnosno da su ovi izbori bitka između Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića i da ne treba birati treće opcije - o čemu su u finišu kampanje govorili sam Plenković i HDZ-ovac Branko Bačić - izazvao je burnu reakciju u Mostu. Na splitskoj Rivi, gdje su se u petak navečer družili s građanima, mostovci su uzvratili tvrdnjom da su 'sve maske pale'

'Nakon punih dvadeset godina, kada ljudi ionako osnovano sumnjaju da je 'HDZ jednako SDP', oni su to sami potvrdili', kazao je za tportal Ivan Kovačić.

'Most se ubacio između njih kao klin i nije dopustio da se dogovore oko diobe državnog zlata i srebra. Jedino što im je uspjelo jest zajedničkim snagama uvaliti kompromitirane ljude u Ustavni sud', dometnuo je.

Građane je pozvao da, ako zbilja misle da im je bilo dobro posljednjih desetljeća, svoj glas onda i daju HDZ-u i SDP-u.

'Ovom prigodom poručujem da stajem na stranu navijačke skupine Torcide koja zahtijeva da se poštuje Zakon o sportu. Most je bio na tome tragu, ali nažalost u vrlo kratkom vremenu zbog zaštite nacionalnih interesa u Ini jednostavno nije bilo dovoljno vremena. Šaljem poruku mafiji u sportu - dugo nećete!', poručio je sa splitske Rive u ime Mosta za tportal Miro Bulj.