Hrvatska UKLJUČITE SE!

Postavite pitanje, a mi ćemo saznati odgovor

  • Autor: B. R.
  • 1.12.2010 12:30:15
  • 1.12.2010 7:31:05

Krajem rujna pokrenuli smo novi projekt - 'vi pitate, oni odgovaraju' - u suradnji s našim najvjernijim čitateljima. Nadamo se da ste zadovoljni dosadašnjim odgovorima te vas ponovo pozivamo da se uključite

Projektom 'vi pitate, oni odgovaraju' želimo vam omogućiti postavljanje pitanja bilo koje tematike, upućeno bilo kojoj osobi, organizaciji ili instituciji iz bilo kojeg područja.

Dosad smo saznali odgovore na gotovo 20 vaših pitanja i iskreno se nadamo da ste zadovoljni njima.

Saznali smo na čiji trošak se oblači osoblje splitske bolnice, jesu li Indijanci pravi muškarci, hoće li Hladno pivo promijeniti ime s izdavanjem novog albuma, otkrili smo prevaru oko punjača običnih baterija te čudotvorne kugle za pranje rublja, pokušali smo saznati zašto Zagreb harači vlasnike službenih vozila te kome prijaviti neodgovorne vlasnike pasa, pokušali smo doznati kolike su plaće zaposlenika u HKMS-u, istražili smo kada je pravi Dan muškaraca, istaknuli smo problem oko semafora na jednom zagrebačkom križanju te činjenicu da su neke Hrvatice povlaštenije od drugih, zatim smo otkrili kršenje odredbe o zabrani pasa na Jarunu, a u posljednjem odgovoru saznali smo kreću li se zmije brže na hrapavoj ili glatkoj površini.

Kao što vidite, tematika je široka i doista možete postaviti pitanje bilo kome o bilo čemu, a naši novinari će učiniti sve što je u njihovoj moći da saznaju odgovor.

Sve što je potrebno učiniti je postati fan tportala na Facebooku te u odjeljku Rasprave/Discussions postaviti željeno pitanje!

Uključite se!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još