Hrvatska SABOR ZAVRŠIO ZASJEDANJE

Bebić se nada oslobađajućoj presudi

Prema najavi, zastupnici su započeli zasjedanje u 9.30, a već 40-ak minuta kasnije završili su svoj rad za danas. Iako će se parlamentarci odmarati dva tjedna, predsjednik Sabora Luka Bebić na kraju današnjeg zasjedanja svim je građanima čestitao Uskrs te uputio poruku vezanu uz presudu generalima

'Nadam se da će presude biti oslobađajuće. U to vjerujem i to svi želimo. Želim da na dostojanstven način prihvatimo presudu kakva god ona bila', kazao je na kraju zasjedanja saborski šef Luka Bebić.

Zastupnici su na dnevnom redu danas imali samo glasanje o raspravljenim točkama te nadopunu dnevnog reda. Jedna od točaka za glasanje bilo je i odbijanje skidanja imuniteta HDZ-ovom Ivanu Šanteku. Njega su, naime, savjetnici sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić tužili zbog klevete, no kako Mandatno-imunitetno povjerenstvo nema običaj skidati imunitet zbog privatne tužbe, Šanteku je imunitet ostao. HDZ-ovac je i danas u sabornici pokušao zamoliti zastupnike da mu skinu imunitet kako bi cijelu stvar riješio na sudu, no njegova je molba bila uzaludna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još