ULIČNO NASILJE

U Dubravi desetorica napala maloljetnika

20.03.2010 u 16:30

Bionic
Reading

U Zagrebu je sinoć na ulici na Dubravi napadnut maloljetnik, a u središtu grada, u Ilici, pronađen je teško ozlijeđen stariji muškarac, izvijestila je danas zagrebačka policija

U Koledinečkoj ulici sinoć oko 19,20 sati desetak nepoznatih osoba napalo je maloljetnika (1994. godište) i lakše ga ozlijedila, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb. Slijede policijski izvidi, rečeno je na konferenciji za novinare u PUZ-u. U blizini gdje je napadnut maloljetnik nalazi se škola.

U Ilici, u prolazu kod kazališta Kerempuh jučer oko 16,50 sati pronađen je teško ozlijeđen muškarac (1932. godište). U policiji zasad još ne znaju kako je muškarac ozlijeđen. Na licu ima podljeve, ozlijeđena mu je ruka, iščašeno rame. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Sestara milosrdnica gdje je zadržan na liječenju. Policija nije mogla razgovarati s njim jer je bio pod stresom, pa se još ne zna je li se radilo o razbojništvu. U PUZ-u su rekli da slijede policijski izvidi. Neslužbeno se doznaje da je teško ozlijeđeni muškarac radio u zlatarnici u Ilici.