NAKON NAPADA U SPLITU

Mamić: Osjećam se nesigurno i nezaštićeno

31.05.2016 u 19:47

  • +3

Zdravko Mamić i Čedo Prodanović napadnuti u Splitu

Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Petranović

Bionic
Reading

Zdravko Mamić je bio gost RTL-a Danas te je rekao da se nakon napada vratio živ, zdrav i normalan iako je to bila neugodna situacija sa sretnim završetkom. 'Bengalka koja je probila staklo i upala u automobil srećom nije eksplodirala', kazao je Mamić za RTL Danas

Zdravko Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović napadnuti su u Splitu. Iako su prošli bez ozljeda, oštećeno je nekoliko automobila. Mamić je danas bio u Splitu jer mu se ondje sudi zbog nereda u svečanoj loži poljudskog stadiona prije dvije godine. Policija spominje dvije maskirane osobe, a svjedoci više njih.

'Vidio sam nekoliko lica. Imali su kapuljače i šalove preko lica, to su njihovi zaštitni znakovi. Oni drugačije ne znaju napadati, nego mučki i u grupi', kazao je Mamić. Rekao je i da je osjećao neugodu i strah. 'Osjećam se već jako dugo nesigurno i nezaštićeno. To sam usporedio sa sezonom otvorenog lova na veprove. Samo je pitanje kada će me metak pogoditi. Izložen sam već nekoliko godina teroru medija, huligana, političara... Uskraćena su mi sva ljudska prava', poručio je Mamić u razgovoru za RTL.