ZBOG PREVISOKOG RAČUNA

Pijana Britanka napala voditelja kluba i policajca

24.08.2011 u 14:08

Bionic
Reading

Zbog narušavanja javnog reda i mira splitska je policija danas prekršajno prijavila državljanku Velike Britanije (27) koja je u alkoholiziranom stanju napala voditelja jednog splitskog kluba, a potom i policajca, doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj

Policija je priopćila kako se sinoć oko 3,40 sati, u jednom splitskom klubu u Domagojevoj ulici, mlada Britanka u vidno alkoholiziranom stanju verbalno i fizički sukobila s voditeljem tog kluba I. R. (37) iz Splita.

S njom u društvu bio je i njen 29-godišnji mladić, također britanski državljanin. Kako se neslužbeno doznaje, povod njihovom ispadu u klubu navodno je bio previsok račun popijenog pića, a nakon što se prvo posvadila s voditeljem kluba, Britanka ga je i udarila.

Nakon dolaska policije nastavila je s vrijeđanjem i napadom, pa je zajedno sa svojim mladićem uz uporabu sredstava prisile privedena i zadržana u prostorije policije sve do otriježnjenja.

Kako se doznaje u policiji, Britanki i njenom momku je izmjereno nešto manje od dva promila alkohola. Policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi točno utvrdili zbog čega je došlo do incidenta u klubu.