istječe mandat

Telefonska sjednica Vlade, imali dvije važne točke

25.03.2024 u 16:43

Bionic
Reading

Vlada je u ponedjeljak na telefonskoj sjednici odlučila predložiti Nadzornom odboru Ine imenovanje trojice dosadašnjih članova Uprave, a skupštini Hrvatskog operatora tržišta energije (HROTE) imenovanje direktora i članova Nadzornog odbora najduže na rok od šest mjeseci, jer im ističe mandat

Vlada je donijela zaključak kojim se Nadzornom odboru društva Ine predlaže imenovanje Hrvoje Šimovića, Miroslava Skalickog i Marina Zovka članovima Uprave društva Ine do provedbe postupka natječaja za imenovanje članova Uprave, a najduže na vrijeme od šest mjeseci, jer im ističe mandat.

Skupštini društva HROTE, pak, predloženo je imenovanje Darjana Budimira za direktora društva do imenovanja direktora društva putem javnog natječaja, na razdoblje od najduže šest mjeseci. Podsjetimo, Budimir je imenovan direktorom HROTE-a u rujnu lani, do provedbe javnog natječaja a najduže na šest mjeseci, kada je na toj poziciji zamijenio dotadašnjeg direktora Borisa Abramovića.

Za članove Nadzornog odbora HROTE-a, na vrijeme od najduže šest mjeseci jer im ističe mandat, Vlada predlaže Ivanu Šuman, Antonia Bebeka i Ivana Tadića, priopćeno je iz Vlade.