SPASILI JE RODITELJI I GOSTI KAFIĆA

Splićanin iz čista mira krenuo daviti djevojčicu

Bionic
Reading

Uživanje u dječjoj igri i ispijanje pića u bašti kafića 'Misano' u Vukovarskoj ulici u Splitu pretvorilo se jučer oko 12 sati u noćnu moru za četverogodišnju djevojčicu i njene roditelje koji su bili gosti tog kafića, piše Slobodna Dalmacija

Naime, na njihovu je kćerkicu bez ikakvog povoda odjednom nasrnuo njima nepoznati muškarac i počeo je doslovno gušiti objema rukama. Nakon što je djevojčica počela vrištati, skočili su drugi gosti, roditelji i vlasnik lokala te su muškarca zadržali do dolaska policije. Iz policije su za Slobodnu Dalmaciju potvrdili da je uhićen 40-godišnjak iz Splita. Navodno se radi o osobi koja ima određenih psihičkih smetnji te problema s alkoholom, kao i to da je već poznat policiji kao sudionik u nekoliko incidenata, no ne ovakvog tipa.

'Zamislite šok koji smo svi mi, a posebno roditelji te curice doživjeli. Oni su sjedili u bašti, a mala se igrala okolo. U trenutku kad je bila kraj skala kod kafića, izgubila se iz vida roditeljima možda 10-ak sekundi, no nitko se nije brinuo dok nismo čuli vrisku. Taj je muškarac, kojeg ne znam niti sam ga ikad prije vidio u lokalu, sjedio unutar kafića i odjednom je izletija vani i počeja malu gušiti. Trajalo je to nekoliko sekundi, a onda su skočili Karlo Ozretić, Rino Vukasović, otac djevojčice i ja. Okružili smo kafić da ne može pobići, a on se mrtvo - ladno opet vratija unutra za šank', ispričao je jedan od gostiju kafića novinaru Slobodne.