NEUNIŠTIV JE

Oni koji su ismijavali Zlatana na Otoku, sada se moraju skrivati!

17.02.2017 u 10:01

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović postigao je svoj prvi hat-trick u dresu Manchester Uniteda ovog četvrtka protiv Saint Etiennea, a kritičari kojih je tijekom jeseni u Engleskoj bilo pregršt neko će vrijeme morati zašutjeti...

Iskusni 35-godišnji napadač kao da je neuništiv. Imao je tijekom jeseni stvaralačku krizu i nekoliko tjedana bez postignutog pogotka, što je bilo dovoljno da ga u Engleskoj proglase previše starim i lošim za Premiership, no ubrzo je uzvratio kritičarima na pravi način.

Ibrahimović redovito trpa golove u posljednja tri mjeseca, a ovog četvrtka konačno je postigao i svoj prvi hat-trick u dresu Manchester Uniteda, u Europskoj ligi protiv Saint Etiennea.

Zlatan je sada na 23 postignuta gola u svim natjecanjima i najbolji je strijelac od svih nogometaša koji igraju za engleske klubove, s tri više od prvog pratitelja Alexisa Sancheza.

'Ovo je ključan trenutak. Drugi dio sezone odlučuje što će se dogoditi. Još smo u sva četiri natjecanja pa i ako ne osvojimo Premiership, možemo osvojiti neke druge trofeje, što je isto dobro,' izjavio je zadovoljni Ibrahimović nakon utakmice i obećao u svim stilu nove golove u uzvratu.

Ako je Manchester United mudar, produžit će ugovor sa Zlatanom na još nekoliko sezona, jer čini se da mu karijera nije ni blizu kraja...