OPIS GENIJALCA

Ivana Balića ili volite ili mrzite

10.01.2011 u 21:49

Bionic
Reading

Svjetsko rukometno prvenstvo je pred vratima. Kako se ono približava, mnogi mediji sve više pišu o rukometu. Tako je njemački Spox.com predstavio hrvatskog genijalca Ivana Balića

Njemački Spox.com napravio je veliku priču o Ivanu Baliću. Po mnogima najbolji rukometaš svih vremena oduševljava i njemačke poklonike rukometa.

'Neki ga vole, neki mrze. Prema ovom hrvatskom genijalcu, mnogi ispadaju kao duhovi', stoji u uvodu teksta o Baliću:

'Balića se smatra jednim od najboljih rukometaša, a nitko nema tehniku kakvu on ima. U svojoj zemlji on je prava superzvijezda. No zbog svoje arogancije u igri nije stekao samo prijatelje. U utakmici djeluje obično letargično i pospano, no Balić zna kada uputiti pravu loptu i pravi je majstor.'

Spox također opisuje Balićevu ljubav prema košarci te kako je trenirao košarku u Jugoplastici. No, tada se odlučuje za rukomet.

'Balić je pet godina igrao u Španjolskoj, no zaželio se domovine i vratio u Zagreb gdje se vrlo brzo nametnuo kao vođa. A u Hrvatsku se vratio zbog svoje obitelji. Izvan dvorane Balić je obiteljska i povučena osoba. Rijeko daje intervjue, čak i lokalnim medijima. On kaže da ima važnijih stvari od posla', među ostalim stoji u opisu Ivana Balića.