NE ŠTEDI VELIKANE

Ivan Ljubičić brutalno iskren o Đokovićevoj igri

25.03.2015 u 11:41

Bionic
Reading

Hrvatski teniski velikan Ivan Ljubičić, poznato je, gaji iznimno prijateljske odnose s Novakom Đokovićem, no to još uvijek nije razlog da iskreno kaže što misli o njegovom teniskom stilu

Ljubičić je trener Miloša Raonića kojega je doveo do 6. mjesta ATP ljestvice i ne može više slušati kritičare koji i dalje pričaju da kandski Crnogorac ima samo servis.

'To su gluposti i nitko ozbiljan među pratiteljima tenisa ne može reći da se Miloševa igra svodi samo na servis. Naravno, on se oslanja na svoj početni udarac, ali ništa više nego primjerice Nishikori na svoj bekend. Ima još dvometraša koji mogu snažno servirati, ali još uvijek im servis nije ni približno efikasan kao raonićev. Želio bih da ti kritičari jednom uživo pogledaju Miloševe treninge, možda bi promijenili mišljenje,' kaže Ljubo i širi temu:

'Netko možda s punim pravom više voli Murraya i Đokovića, ali odam ću vam reći - njihov stil igre je dosadan.'


Za kraj o napretku svog pulena.

'Miloš napreduje gotovo na svakom turniru. sada je u indian Wellsu izbacio Nadala i sve je bliže 'velikoj četvorci'. Ipak, oni i jesu na vrhu jer ništa ne poklanjaju, a Miloš još mora doći na razinu da ih pobjeđuje u mečevima na tri dobivena seta. Kada dođe na tu razinu, ući će u njihovo društvo,' završava Ljubičić.

Jedan od mečeva tijekom kojih se Ljubi - spava