EHF EURO 2012

Poreč domaćin spektakla Hrvatske i Litve

09.04.2011 u 13:14

Bionic
Reading

Posljednja kvalifikacijska utakmica za EHF EURO 2012 između Hrvatske i Litve igrat će se 12. lipnja u Poreču, najavio je današnjoj konferenciji za novinare izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža

'Utakmica s Litvom šlag je na ove kvalifikacije koje smo dosad odradili. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i očekujemo punu dvoranu i veliku rukometnu feštu', kazao je Goluža. Kako veli, u svaku utakmicu ulaze u najboljem sastavu, no detalje taktike i sastav ekipe za susret s Litvom nije otkrio. Kako kaže izbornik, svi igrači su pozvani, a tko će igrati, ovisi isključivo o zdravstvenom stanju i trenutnoj formi igrača, jer je sezona duga i prisutan je velik umor pa su i povrede česte.

'Ponosni smo što smo s Hrvatskim rukometnim savezom uspjeli postići dogovor da se ta utakmica igra u Poreču. Naš cilj i namjera je da napravimo jednu lijepu cjelodnevnu rukometnu feštu da bismo na najbolji mogući način zaokružili te kvalifikacije koje se privode kraju', kazao je u ime organizacijskog odbora Ronald Fable, istaknuvši pritom i da je to prvi put da će naša rukometna reprezentacija igrati u Žatiki, dvorani koja je sagrađena za Svjetsko rukometno prvenstvo 2009. godine.