NALJUTIO SE U RIJU

Neymaru je dosta: Pustite me, i vi bi živjeli isto na mom mjestu!

27.07.2016 u 13:11

Bionic
Reading

Najbolji brazilski nogometaš Neymar našao se na udaru kritika zbog svog burnog noćnog života, što ga je naljutilo. Uvjeren je da bi svaki novinar radio isto na njegovom mjestu...

Slavni 24-godišnji nogometaš osvojio je u posljednje dvije sezone sve što se može osvojiti, no s brazilskom reprezentacijom još čeka na veliku titulu. Priliku za osvajanje prestižnog turnira imat će na Olimpijskim igrama u Riju koje počinju sljedeći tjedan i za koje je dobio dopuštenje od kluba nastupiti.

Brazil nikad nije osvojio olimpijsko zlato i veliki je pritisak na nogometnu reprezentaciju. Tamošnji mediji nisu zadovoljni zbog Neymarovog burnog noćnog života posljednjih dana u domovini, a kritike su naljutile Barcinog ofenzivca.

'Trebaš gledati ono što radim na terenu, a ovo su moje osobne stvari. Miran sam po tom pitanju. Nisam savršen i imam svoje pogreške. Ne vidim nikakav problem, mogu izlaziti u noćne klubove i budem,' odgovorio je Neymar brazilskom novinaru Silviju Barsettiju pa ga pitao:

'Da imaš 24 godine i osvojio si sve što sam ja osvojio, bi li bio poput mene? To je ono što te pitam. Postavljaš mi zlobna pitanja i ja ti odgovaram na isti način!'