'ŠTO DA SAD RADIM!?'

Ogorčenom Niki Kovaču kola krenula nizbrdo u Bundesligi!

27.02.2017 u 08:39

Bionic
Reading

Nakon što je Eintracht izgubio i treću utakmicu u nizu Niko Kovač bio je iznimno nezadovoljan pristupom svojih nogometaša, a posebno je bijesan bio na Harisa Seferovića koji je nepotrebno zaradio crveni karton...

Bivši hrvatski izbornik dugo je bio hit Bundeslige, no kola su krenula nizbrdo u posljednje vrijeme. U neugodnom je nizu od tri poraza uz gol razliku 0-7, a posljednji se dogodio ove subote u izravnom dvoboju za četvrto mjesto protiv Herthe.

'Sami sebi trenutno štetimo. U prvom dijelu sezone Eintracht se isticao kvalitetom, ali ovo pokopava sve što smo napravili. Ne mogu to objasniti. Očekujem drukčije ponašanje na terenu, ali očito me nitko ne čuje,' ljutit je bio Niko Kovač nakon novog poraza u kojem je važnu ulogu igrao i nepotrebno zarađeni crveni karton Harisa Seferovića.

'To je bila jedna glupost i za nju će biti kažnjen. Što da sad radim? Da ga pošaljem na odmor, ili?', bijesnio je hrvatski strateg nakon utakmice i obećao da će 'lupiti po džepu' Švicarca bosanskih korijena.

Priliku za oporavak Kovačev klub iz Frankfurt imat će ovog utorka, kada u Kupu kao apsolutni favorit dočekuje niželigaša Arminiju...