JOŠ NIJE ZADOVOLJAN

Trener Juventusa poručio Pjaci: Ovo je Serie A, ne hrvatska liga!

18.02.2017 u 09:20

Bionic
Reading

Marko Pjaca po drugi je put započeo utakmicu od prve minute otkad je potpisao za Juventus ovog petka protiv Palerma, no trener Massimiliano Allegri još uvijek nije potpuno zadovoljan...

Podsjetimo, 21-godišnji krilni napadač stigao je u Torino u velikom transferu prošlog ljeta iz Dinama, no u jakoj konkurenciji suigrača uglavnom je dosad sjedio na klupi i ulazio u završnicama utakmica Juventusa.

Ipak, nedavno je protiv Crotonea po prvi put startao od prve minute, a ponovilo se to i ovog petka u dvoboju protiv još jednog 'davljenika', u visokoj pobjedi 4:1 crno-bijelih protiv Palerma.

Trener Juventusa uoči susreta je kritizirao Marka Pjacu, naglašavajući da nije dovoljno biti brz i dobar tehničar, već se igrač mora podrediti momčadi, a neke velike riječi hvale nije imao ni nakon posljednje utakmice mladog Hrvata.

'Mora napredovati, no dajmo mu vremena i postat će velik igrač. Doći će to s iskustvom. Vrlo je kvalitetan, ali jedno je igrati u hrvatskoj ligi, gdje su slabiji suparnici, a nešto sasvim drugo ovdje,' izjavio je Massimliano Allegri nakon Palerma.

Juventus je pobjedom otišao na +10 u odnosu na Romu uz utakmicu više, a sljedeći tjedan čeka ga veliki izazov u Ligi prvaka, dvoboj osmine finala protiv Porta...