ZVIJEZDA NA UDARU

Razapinju ga kao nikog drugog: Nisi ti bolji od Rakitića!

17.02.2017 u 09:31

Bionic
Reading

Dnevnik Marca proglasio je Andrea Gomesa najgorim nogometašem Barcelone u utakmici protiv PSG-a i još jednom naglašava da nije trebao dobiti prednost u odnosu na Ivana Rakitića...

Portugalski 23-godišnji talent doveden je za 35 milijuna eura iz Valencije u Barcelonu prošlog ljeta, a iako mu je Luis Enrique u mnogo navrata davao prednost ispred Ivana Rakitića, španjolska javnost nije oduševljena njegovim nastupima za katalonski klub.

Andre Gomes posebno je žestoko razapet nakon debakla 4:0 u Parizu, a dnevnik Marca proglašava ga glavnim krivcem za sramotni poraz, jer je izgubio bezbroj lopti na sredini terena prije nego što je zamijenjen početkom drugog poluvremena.

'Uspio se nametnuti ispred Ivana Rakitića koji je bio nedodirljiv prvotimac prošle sezone, ali ponovo nikog nije uvjerio u svoje kvalitete. Postavlja se pitanje opravdanja 35 milijuna eura koje je Barcelona za njega platila, kao i klauzule od 15 dodatnih milijuna eura ako jednog dana osvoji Zlatnu loptu,' piše najugledniji španjolski sportski dnevnik nazivajući dolazak Gomesa u Kataloniju 'fijaskom'.

Marca također kritizira politiku transfera sportskog direktora Roberta Fernandeza koji je prošlog ljeta još doveo Umtitija, Dignea, Denisa Suareza i Paca Alcacera, a nitko od njih nije se pokazao kao veliko pojačanje.

U svakom slučaju, uz trenera Luisa Enriquea Gomes je trenutno čovjek koji trpi najviše kritika, a one mogu utihnuti tek u slučaju boljih nastupa Barcelone u sljedećim utakmicama protiv Leganesa i Atletica...