MJESTA SAMO ZA JEDNOG

Higuain dobio upozorenje: Pazi se Mandžukića!

09.08.2016 u 14:39

Bionic
Reading

Sunarodnjak Gonazala Higuaina, Argentinac Paulo Dybala smatra da je bivši napadač Napolija veliko pojačanje Juventusa, no pokraj Marija Mandžukića tek se mora izboriti za svoju poziciju u prvih 11...

Nakon što je u transferu vrijednom čak 90 milijuna eura Gonzalo Higuain prešao iz Napolija u Juventus, u Italiji se vjerovalo kako će mu mjesto u prvoj momčadi aktualnog prvaka Europe biti osigurano.

Za Marija Mandžukića su pak kružile glasine kako bi mogao otići iz Torina i karijeru nastaviti izvan Serie A. No, nakon impresivne igre, gola i asistencije hrvatskog napadača protiv West Hama stvari su se promijenile. Sve se manje govori o njegovom odlasku, a dnevnik Gazzetta dello Sport u svom intervjuu s Paulom Dybalom pod naslovom 'Pipita, pazi se Mandže' šalje upozorenje Gonzalu Higuainu.

'Gonzalo je zabio 36 golova prošle sezone, to je povijesni rekord u Seriji A i nadamo se da ćemo mu moći pomoći toliko i dalje zabijati, što bi nam pomoglo u prvenstvu. No, u Juventusu će mu biti teže zbog konkurencije. Mario je također dobar i to je dokazao,' izjavio je argentinski napadač koji bi vjerojatno volio biti u tandemu s Higuainom, ali i s Mandžukićem je dobro funkcionirao prošle sezone.

U svakom slučaju, Mandžo se definitivno ne predaje i bit će zanimljivo vidjeti tko će se nametnuti treneru Allegriju tijekom sezone...