KRATKO I JASNO

Evo što je 'nezahvalnik' Higuain rekao za Mandžukića

29.07.2016 u 09:38

Bionic
Reading

Transfer koji je zatresao Italiju onaj je Gonzala Higuaina. Argentinski napadač je za 90 milijuna eura stigao iz Napolija u Juventus gdje će mu konkurencija biti Mario Mandžukić

Nakon što je postalo službeno da Higuain prelazi u Staru damu Napulj je proključao, a dotad obožavani Argentinac postao je nepoželjan na jugu Apeninskog poluotoka.

Dresovi s njegovim imenom bacali su se u zahodske školjke i kante za smeće, a ni predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis nije se suzdržavao pa je Higuaina nazvao 'izdajnikom' i 'nezahvalnikom'.

Napoli ga nije želio prodati, ali je Juventus aktivirao odštetnu klauzulu, platio traženi iznos, a Higuain pristao doći u prvaka.

Dolazak Higuaina promijenio je i status Mandžukića o čijoj se prodaji počelo naveliko pisati, a evo što je argentinski napadač rekao upravo o hrvatskom reprezentativcu.

'Nemam problema s njim. Zapravo, on me je dočekao jako dobro. Ponavljam, pobjede ćemo nizati kao momčad, a ne kao pojedinci.'

Nešto o gazdi Napolija De Laurentiisu.

'Moj odnos s njim nikad nije bio dobar jer nismo razmišljali na isti način. On me je natjerao na odlazak u Juve. Nisam više ni sekunde htio provesti u društvu tog čovjeka', uzvratio je Argentinac.