DOBRO GA OPISUJE

Luka Modrić dobio novi nadimak u Madridu!

10.02.2016 u 18:00

Bionic
Reading

Španjolski mediji ne prestaju sipati hvalospjeve na račun Luke Modrića nakon impresivnog pogotka protiv Granade, a dnevnik Marca nazvao ga je 'snajperistom' jer je gotovo sve svoje pogotke u dresu Reala postigao iz daljine.

'Snajperist Modrić', naslov je kojim Marca opisuje Luku i tako mu daje novi nadimak. Ugledni španjolski dnevnik naglašava kako je naš veznjak zabio devet golova otkad je stigao u klub, od kojih je čak osam bilo udarcima izvan kaznenog prostora.

Luka zabija rijetko, ali kad zabije, onda je to nešto posebno. Takav je gol pao i u nedjelju protiv Granade koji je proglašen najboljim u 23. kolu. Čini se da mu u gostima ide bolje nego doma.

'Specijalnost mu je zabijati daleko od Santiaga Bernabeua, gdje je zadnji put dao gol u svibnju 2013. godine. Posljednje tri žrtve su mu bili Villarreal, Šahtar i Granada, a protiv Ukrajinaca je zabio svoj jedini pogodak unutar 16-erca,' uočili su Španjolci i citiraju Zidanea koji traži od Luke da puca što više.

Dnevnik As otišao je još dalje u oduševljavanju i ubacivanje vanjskim dijelom kopačke Luke Modrića na treningu proglasio je 'novim dokazom genijalnosti'. Nema sumnje, španjolske kolege obožavaju hrvatskog reprezentativca...