SRAMOTA U SUSJEDSTVU

Namještanje? Zvezda ima svoju teoriju, trener 'nestao'...

20.07.2015 u 15:16

Bionic
Reading

Dan nakon velikog preokreta Crvene zvezde kojega su istražitelji Interpola odmah prepoznali kao klasičnu namještaljku beogradski klub se popriličnim nebulozama brani od optužbi,a trenera im nema na momčadskom treningu

Zvezda je u nedjelju gubila na poluvremenu na gostovanju kod OFK s 2:0, no tada je u samo 15 minuta nastavka zabila dva gola i imala igrača više od doslovno nemoćnog protivnika. 'Europska policija' Interpol nije gubila vrijeme i već je objavio kako prema golemim uplatama na preokret i velik broj pogodaka tijekom poluvremena oni u 'velikom čudu' vide običnu namještaljku.

Istraga će početi, a u Zvezdi su sazvali izvanredno obraćanje na kojemu je Zvezdan terzić sve nazvao 'kuhinjom u režiji nogometnog saveza i Partizana'. Zamjera što je sve izišlo u javnost prije početka istrage, u teoriju rušenja svog kluba uključuje i Miloševićev kadar na državnoj TV... A o, namještaljci, kaže - nema govora.

'Pustite me s tim kavanskim pričama, u životu nisam ušao u kladionicu. Molim stručnjaka za software Karadžića (predjednik FSS-a) da nam predoči taj slavni program Uefe kojemu tri gola Partizana u 15 minuta nisu sumnjiva, a Zvezdina jesu,' kaže Terzić, a tada kreće u Srbiji sasvim uobičajeni protunapad.


'Želimo istragu, ali sveobuhvatnu. Neka se razriješe sve situacije iz proteklih osam godina u kojima je Zvezda dovedena na rub bankrota. Čestitiji smo i od Karadžića i Partizana i Vučelića,' tvrdi čelnik Zvezde, ali i sam je vjerojatno svjestan da enormne nedjeljne kladioničarske uplate sugeriraju da čistih baš i nema...

Inače, trener Zvezde Miodrag Božović, koji je isključen u poluvremenu sporne utakmice, nije vodio jutarnji trening svoje momčadi. Iz Zvezde kažu da ima problema s kralježnicom, što je izazvalo, malo je reći, sumnju u srpskom medijskom prostoru.