AC MILAN NA PREGOVORIMA

Mamićev novi 'kapitalac'; Talijani na sto muka zbog cijene

31.12.2014 u 11:07

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanskih medija veznjak Dinama Marcelo Brozović (22) i veznjak Hajduka Tino Sven Sušić (22) ove bi zime mogli preseliti u Serie A - Brozovića želi AC Milan, dok je Sušić na meti Intera.

Kako prenose Talijani AC Milan je za Brozovića spreman ponuditi oko sedam milijuna eura, međutim Dinamo – ili konkretno njihov čelni čovjek i majstor za pregovore Zdravko Mamić - traži oko 10 milijuna eura. Nagađa se kako hrvatskog reprezentativca žele i Arsenal, Fiorentina i Everton. Brozović je ove sezone za 'modre' odigrao 26 utakmica i postigao tri gola - dva u Europskoj ligi, a jedan u HNL-u. Za hrvatsku vrstu je do sada odigrao sedam utakmica i postigao jedan pogodak.

Od ranije je poznato kako Mamić više voli raditi s Englezima, koji ne kasne s plaćanjem za razliku od Talijana. Podsjetimo kako se prije spominjala cijena od 12 milijuna eura za Brozovića, a nema sumnje kako bi novi Mamićev 'kapitalac' i s cijenom od 10 milijuna eura – koliko se spominje u posljednje vrijeme - lijepo napunio Dinamovu blagajnu.

Nema sumnje kako su čelni ljudi AC Milana, kluba u kojem je od Hrvata najdublji trag ostavio veznjak Zvonimir Boban, na mukama jer bi se lako moglo dogoditi da ostanu bez sjajnog Brozovića.

Za veznjaka Hajduka Sušića se nagađa kako će karijeru nastaviti u milanskom Interu, a Splićanima bi pripalo oko četiri milijuna eura odštete. Postoji i opcija da Sušić ostane u Hajduku do konca ove sezone, a potom u lipnju preseli među 'Nerazzurre' gdje uspješno igra Mateo Kovačić. BiH reprezentativac je navodno želja trenera Roberta Mancinija, a za njega su interes pokazivali Sevilla i Bordeaux. Sušić je za reprezentaciju BiH odigrao sedam utakmica, a u Hajduku je od 2012. odigrao 62 utakmice i postigao sedam zgoditaka.