NIŠTA BEZ DRŽAVE

Iz Dinama oštro odgovorili predsjedniku Josipoviću: To je primitivno!

20.11.2014 u 19:29

Bionic
Reading

Nogometni klub Dinamo ponovno je dobio čestitku od UEFA-e. Zbog utrčavanja na travnjak navijača 'modrih' u Salzburgu na utakmici Europske lige - krovna europska nogometna federacija poslala je u Maksimirsku 128 uplatnicu na 25 tisuća eura

Predsjednik Dinama Mirko Barišić poručio je da će se naplatiti od tog navijača.

'Nema nam druge nego naplatiti se od tih ljudi koji stvaraju te nerede. Unaprijed znamo da se to neće dogoditi i nema nam druge. To je jedan progon i prijetnja da mi ne mirujemo i pokušamo stati tome na kraj', rekao je čelnik Dinama.

U subotu se igra derbi između Dinama i Hajduka, a predsjednik kluba iz Maksimira nada se da će na stadionu sve biti u granicama podnošljivog.

'Nadam se da ćemo uz sve te napomene i kontrole privesti ljude na stadion bez tih opasnih materijala. Bit će sigurno onih verbalnih eskapada ali se nadam će derbi proći bez ekscesa i da će to proći mirno', nada se Barišić.


Predsjednik Dinama Mirko Barišić osvrnuo na to da što je predsjednik države Ivo Josipović ponovno napao HNS.

'Šteta što nije objasnio što je to 'korelacija s HNS-om'. Drugim riječima HNS je kriv što to nije riješio. Zapamtite da to ne može riješiti nitko bez države, ni HNS, ni Dinamo, ni Hajduk. Mi nismo represivni organi, a na kraju sve države su to same riješile kao i Tacherica u Engleskoj. Nije to baš korektna izjava', smatra Barišić.

Mirku Barišiću nisu jasni svi ti napadi na najveći sportski brend u Hrvatskoj.

'Pa kod nas se stalno rade podjele. On je valjda uvjerenja da su HNS i nogomet ideološki na nekoj drugoj strani, a to je dovoljno da on bude protiv. To je primitivno i krivo', smatra predsjednik Dinama.