FALCAO JE DOŠAO...

Van Gaal otvorio dušu po pitanju dovođenja Ronalda

20.09.2014 u 10:40

Bionic
Reading

Odnosi u madridskom Realu, čini se, nisu niti blizu idelanog i nogometni svijet se pita može li Manchester United momčadsku reformu koja je u tijeku zaokružiti dovođenjem blistavog Cristiana Ronalda. Trener Louis Van Gaal misli da može

Niti Ronaldo niti Van Gaal ovih dana ne moogu pobjeći od pitanja o spektakularnom transferu. Nakon što je na Old Trafford iz Reala preselio Angel di Maria Ronaldo je izjavio kako će mu United uvijek biti drugi dom i zakotrljao lavinu tračeva koji spekuliraju o velikom povratku. Trener Uniteda Louis Van Gaal na tu je temu rekao.

'Čitam puno o tim procjenama, ali ono u što sam prilično siguran je da nam ga mediji neće vratiti u Manchester,' s dozom ironije krenuo je Nizozemac te nastavio:

'Taj transfer je moguć, iako je realno teško izzvediv. S iste pozicije smo krenuli i u dovođenje Falcaa i uspjeli, ali sumnjam da će nam Real željeti prodati Cristiana. Bilo bi sjajno imati ga u momčadi, ali bez pristanka Reala neće ići,' realan je Van gaal koji ipak ima pravo sanjati.


'To bi bio fantastičan dodatak. Kao i s Falcaom, otvorile bi nam se brojne taktičke varijante i raznovrsnost na terenu. No, on je i dalje igrač Reala i ja to poštujem,' završava Van Gaal kojega u nedjelju očekuje ligaško gostovanje u Leicesteru.

Ronaldo bi razbuktao navijačku vatru u posrnulom Unitedu