ČUDESNI ARGENTINAC

Tevez ušao u TOP 10 Juventusa; Platini je sljedeći!

18.09.2014 u 14:49

Bionic
Reading

Argentinac Carlos Tevez u veljači je proslavio 30. rođendan, a jedna od želja sigurno mu je bila da ga ozljede zaobiđu još barem 5-6 godina kako bi i dalje mogao zagorčavati život golmanima...

Da je sjajni nogometaš Juventusa u posljednje dvije sezone u formi dokaz je i njegov učinak u dresu crno-bijelih. Naime, Tevez je u dresu Juventusa na ukupno 51 odigranoj utakmici zabio 24 gola (nedavno je zabio dva gola Malmöu) te je tako došao na deseto mjesto vječne ljestvice strijelaca ovog legendarnog talijanskog kluba. Nedavnim golom Tevez se izjednačio s Robertom Bettegom, a kako ga je krenulo pitanje je samo gdje će se zaustaviti.

Tko je još ispred Teveza? Najbliži mu je svakako Michel Platini (26), zatim slijedi Roberto Baggio (28), pa Filippo Inzaghi (29), a vrlo blizu je i David Trezeguet (30). Ako ovako nastavi vrlo brzo će se popeti s desetog mjesta.. Inače, na vrhu ljestvice su Felice Borel (50), Omar Sivori (40) i Giampiero Boniperti (38).


Nema sumnje kako je u 168 cm visokom nogometašu vjerojatno proradio i inat jer ovoga ljeta nije igrao za argentinsku reprezentaciju na SP-u Brazilu. Igrama u klubovima kao što su Boca Juniors, Corinthians, West Ham United, Manchester United, Manchester City te naravno Juventus postao je zbog svog stila igre idol navijača. A ući tako brzo u TOP 10 strijelaca Juventusa dokaz je o kakvoj se 'igračini' radi.