NAPOKON PREDSTAVLJEN

Suarezovo dodvoravanje i čudno obećanje navijačima!

19.08.2014 u 13:50

Bionic
Reading

Luis Suarez napokon je i službeno predstavljen u prostorijama svog novog kluba – Barcelone

Od svega što je Suarez izjavio svakako je najzanimljiviji dio u kojem je svim navijačima obećao kako više nikada neće ugristi nekog igrača.

'San da ću igrati za Barcelonu postoji već godinama, još otkad sam bio klinac. Svi znate da mi ovdje živi i bliska obitelj', kazao je na početku Suarez koji je ispričao novinarima kako je često dolazio na Camp Nou na utakmice Barce i sam sebi je znao reći: 'Jednoga dana igrat će ovdje!', dodvorio se navijačima kontroverzni Urugvajac.

'Kada je stigla ponuda Barce nisam želio dva puta razmisliti iako sam imao i drugih ponuda', dodao je Urugvajac koji do 26. listopada neće moći igrati zbog suspenzije koju je zaradio na SP-u zbog ugriza Talijana Chiellinija za rame.


'Moja je krivnja zbog toga. Jednostavno to moram prihvatiti… Ispričao sam se nakon što mi je tako savjetovali profesionalci (psihijatar, op. a.) i moram se znati nositi s time. Poručujem svim navijačima kako se nemaju zbog čega brinuti. Tako nešto više nikada neću napraviti!', dodao je napadač koji je 18. kolovoza debitirao za Barcu u pripremnoj utakmici protiv Leona. Zaista čudno obećanje upućeno navijačima koji sada očito mogu 'mirno spavati'...

O incidentu, zbog kojeg je dobio četiri mjeseca suspenzije te uz to i 9 utakmica zabrane igranja za Urugvaj, još je rekao:

'To su za mene bili teški trenuci. Sličnu situaciju imao sam prošle sezone u Liverpoolu (ugrizao je Ivanovića, op. a.) i počeo sam igrati tek 20. Rujna, ali sam usprkos tome pomogao suigračima u utakmicama koje su bile pred nama'.

Na službenom predstavljanju još je govorio o svojim planovima u Barci te zašto je doveden ('došao sam napraviti velike stvari'), zatim o osjećaju kada je u ponedjeljak istrčao na Camp Nou u dresu svog novog kluba ('Još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo…'), a simpatičan je bio i odgovor na pitanje smatra li se superzvijezdom.

'Zvijezde su na nebu. Ovdje sam kako bih pomogao momčadi da osvaja trofeje!'