VEĆ UNAPRIJED

Mourinho kapitulirao i 'poklonio' rivalima titulu!

24.04.2014 u 09:46

Bionic
Reading

Chelseajev je odbor odlučio dopustiti Joseu Mourinho odmaranje igrača prije slijedeće utakmice Lige prvaka. Time su posredno odustali od Premiershipa, pošto će ovoga vikenda nastupiti protiv Liverpoola u potpuno miješanom sastavu. Do kraja prvenstva je tri kola, a londonski klub zaostaje pet bodova za Liverpoolom

Porazom protiv Sunderlanda u posljednjem kolu Chelsea si je značajno smanjio šanse doći do titule nacionalnog prvaka, a kako su preko tjedna odigrali vrlo težak dvoboj u Madridu (slijedeći je tjedan odmah uzvrat), Jose Mourinho poželio je odmoriti neke igrače.

Mou očito smatra kako je pet bodova zaostatka za vodećom momčadi previše te da se njihove europske šanse povećavaju ako bi igrači koji su nastupali u Madridu dobili poštedu. Od onih koji će igrati protiv Liverpoola, na trenu se očekuje vidjeti Lamparda i Mikela, koji neće igrati u uzvratu zbog kartona, kao i Garyja Cahilla na poziciji stopera.


Od igrača koji su i inače prvotimci ili blizu prve momčadi u sastavu će biti Nemanja Matić, koji nema pravo nastupa u Ligi prvaka, isto kao i Mohammad Salah. Nema dvojbe da će istrčati šarolika momčad s nekoliko mladića, poput 20-godišnjeg Tomasa Kalasa, kojeg se očekuje vidjeti na poziciji desnog bočnog.

U momčadi tako neće biti redom Petra Čecha, Johna Terryja, Ramiresa, Eto'oa, Hazarda, Williana, Torresa, a vjerojatno i još ponekog igrača. Na klupi neće biti ni Mourinho, koji mora odraditi suspenziju.