tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+13
Pula
+12
Rijeka
+17
Zadar
+12
Split
+15
Dubrovnik
+15

NIJE DOBRO

Bilić govorio o težini Ćorlukine ozljede

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka nema kroničnu ozljedu Ahilove tetive tvrdi njegov trener u moskovskom Lokomotivu i nekadašnji hrvatski izbornik Slaven Bilić

Datum objave:
19.9.2012 17:40

Zadnja izmjena:
19.9.2012 17:54

U prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine Ćorluka se ozlijedio na utakmici protiv Makedonije, te je zbog spomenute ozljede propustio idući ogled protiv Belgije. Po povratku iz reprezentacije nastupio je za svoj klub, te je sudjelovao kod pogotka koji je odlučio utakmicu Lokomotiva i Rubina u korist njegove momčadi.

'Ovo nije ozljeda koja će Ćorluku mučiti do kraja njegove karijere, nema ništa kroničnoga,' rekao je Bilić ruskim novinarima i nastavio:

'Vrlo dobro smo upoznati u Lokomotivu s tim i bio je na detaljnim pregledima. Do prosinca i dulje pauze ćemo pokušati dozirati Vedrana i pokušati da se bol ne razbukta. Njemu definitivno treba nešto dulji odmor da se potpuno oporavi, a to će dobiti tada. Mislim da ćemo ga imati posve spremnoga u drugom dijelu sezone kada će nam biti još bitniji.'


214456,214206,211656,210893

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr