NOVINARSKA POSLA

Real Madrid pokraden u susretu s Villarrealom!

23.03.2012 u 10:17

Bionic
Reading

Kao što slika, a i video, zorno prikazuje, glavni sudac utakmice Jose Luis Romero je prilikom izvođenja slobodnog udarca imao podignutu lijevu ruku u zraku što je znak za indirektan slobodni udarac. Dakle, Marcos Senna nije imao pravo direktno pucati prema golu i sudac je trebao poništiti pogodak

Nakon što se prednost Real Madrida u odnosu na Barcelonu u španjolskoj nogometnoj ligi srozala na šest bodova, španjolski novinari otkrili su da izjednačujući pogodak Villarreala, odnoso Marcosa Senne, nije bio regularan.

Kao što slika, a i video, zorno prikazuje, glavni sudac utakmice Jose Luis Romero je prilikom izvođenja slobodnog udarca imao podignutu lijevu ruku u zraku što je znak za indirektan slobodni udarac. Dakle, Marcos Senna nije imao pravo direktno pucati prema golu i sudac je trebao poništiti pogodak.

Međutim, ukoliko je sudac nenamjerno pogriješio ostavivši ruku u zraku prilikom slobodnog udarca, pa je Senna smio izravno pucati, pogodak ponovno nije trebao biti priznat, a 'slobodnjak' je trebao biti ponovljen zbog pogreške suca.

Bilo kako bilo, nogometaši Real Madrida nisu shvatili što je Romero napravio pa se nisu ni bunili na taj 'sitan' detalj koji im možda u konačnici odnese naslov prvaka.