RIJEŠILI NESPORAZUM

Ballack: Podolski mora slušati kapetana

02.04.2009 u 17:13

Bionic
Reading

Direktor njemačke nogometne reprezentacije Oliver Bierhoff objavio je da su Lukas Podolski i kapetan Michael Ballack riješili neusglasice do kojih je došlo za vrijeme jučerašnjeg susreta protiv Walesa u kvalifikacijama za SP 2010

U 67. minuti utakmice, pri vodstvu Njemačke 2:0, što je bio i konačan rezultat, Ballack je uputio nekoliko oštrih riječi Podolskom, koji je rukom zamahnuo prema kapetanu, pa su gledatelji stekli dojam da je Podolski opalio šamar Ballacku.

'Podolski i Ballack su nakon susreta raspravili ovaj incident i stvar je riješena', kazao je direktor reprezentacije Oliver Bierhoff.

Ballack je u izjavi novinarima pojasnio da je Podolskog ukorio jer nije izvršavao svoje taktičke zadaće.

'Takve situacije su česta pojava na terenu. Potpuno je razumljivo da nemamo svi jedanko mišljenje, ali za vrijeme utakmice igrač mora slušati što mu kapetan kaže, a o razlikama u mišljenjima možemo razgovarati nakon utakmice. Podolski je mlad igrač i mora još dosta toga naučiti', rekao je Ballack.

Izbornik reprezentacije Joachim Löw stao je na Ballackovu stranu.

'Kad vam kapetan kaže što trebate činiti, onda o tome nema rasprave za vrijeme utakmice', rekao je izbornik.

Podolski je pokušao umanjiti incident, te je istaknuo da su obojica profesionalci te da neće biti nikakvih problema. U kvalifikacijskoj skupini 4 Njemačka vodi sa 16 bodova, a slijedi Rusija sa 12.