UPITNA KARIJERA

Bišćan rekao Vahi: Šefe, moram na operaciju

21.04.2011 u 19:11

Bionic
Reading

Sve je na Dinamovu treningu bilo idilično. Doduše, izostali su Bišćan, Rukavina, Barbarić i Lončarić. No, usred treninga se iz svlačionice do Vahida Halilhodžića došetao Igor Bišćan i potiho mu nešto govorio.

Trener Dinama je nakon Bišćanovih riječi stao kao ukopan, podignuo obrve i procijedio:

'Molim? Moraš na operaciju? Ma odi još voziti bicikl u svlačionicu, doći ću pa ćemo razgovarati, nazvat ću doktora Jankovića.'

Bišćan je još malo želio porazgovarati s trenerom, dojam je da nije vidio smisao vježbanja kad već mora na operaciju. No, trener nije više bio raspoložen za razgovor pred javnosti.
Kako bilo, operacija je, izgleda, neizbježna.

'Ne mogu još ništa reći o tome', ostao je tajanstven dr. Saša Janković, a ni Halilhodžić nije želio govoriti o toj temi:

'Još nismo odlučili o operaciji, odlučit ćemo', rekao je trener plavih.

Bišćan je dvije posljednje utakmice igrao pod bolovima, iako mu je gležanj bio nezaliječen, stisnuo je zube jer su brojne ozljede stopera prorijedile konkurenciju. No, sad više neće moći.

Operacija je, prema izvorima bliskima klubu, neizbježna. Odlazak pod nož može značiti i kraj Bišćanove karijere, no ode li na operaciju, to bi moglo značiti i da želi dalje igrati. Ne namjerava li i dalje igrati profesionalni nogomet, možda mu operacija i nije potrebna. Ostanak u nogometu ovisit će o uspješnosti zahvata i brzini oporavka. Ugovor s Dinamom istječe mu u lipnju ove godine.