ODLUKA LEICESTERA

Kramarić i Kante ostali bez poklona iz snova za povijesni uspjeh!

05.08.2016 u 20:07

Bionic
Reading

Tajlandski vlasnici Leicestera odlučili su nagraditi igrače koji su prošle sezone sudjelovali u osvajanju naslova prvaka novim BMW-om i8 vrijednim 120 tisuća eura, a samo četvorica iz šampionske generacije su ostali bez nagrade, među njima i Andrej Kramarić...

Leicester City prošle je sezone kreirao jednu od najvećih senzacija u povijesti nogometa, osvojivši Premiership iako su im za taj podvig kladionice davale šansu 1:5000. Trener Claudio Ranieri dobio je milijunski bonus za prvo mjesto na ljestvici, no igračima u ugovoru nije bio uopće predviđen bonus za osvajanje titule pa nisu dobili ništa.

Tajlandski vlasnici odlučili su to ispraviti uoči nove sezone Premiershipa, pa su igračima podijelili 19 prekrasnih novih automobila BMW i8, vrijednih 120 tisuća eura, kao zahvalu za herojstvo koje je kulminiralo paradama u Leicesteru i Bangkoku potkraj svibnja.

No, nisu ipak svi od 23 igrača koji su korišteni u osvajanju titule dobili automobil. Kako piše dnevnik The Sun, među onima kojima je uskraćen BMW je i Andrej Kramarić koji je zimski dio sezone proveo u Hoffenheimu, da bi ovog ljeta trajno preselio u njemačku ligu. Auto nije dobio niti jedan od najvećih heroja Leicestera N'golo Kante, jer se požurio potpisati za Chelsea ovog ljeta, a iz razloga odlaska na posudbu Joe Dodoo i Yohan Benalouane također nisu nagrađeni.