SUSRET U RIJU

Janica priznala kakvo mišljenje ima o Novaku Đokoviću

20.05.2016 u 08:37

Bionic
Reading

Nekad najbolja skijašica svijeta Janica Kostelić odnedavno je svoj život preusmjerila u uredske prostorije Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te radi kao pomoćnica ministra Šustara

Jedina hrvatska sportašica s četiri zlatne olimpijske medalje Janica Kostelić ušla je u 'nezamislivo'. Kako je priznala u intervjuu za Večernji list, prije šest mjeseci na ponudu da uđe u 'nekakvo ministarstvo' samo bi se zahvalila i 'grohotom nasmijala'.

Međutim, čovjek mijenja svoje odluke i stavove te je prije nekoliko tjedana prihvatila ponudu novog ministra Predraga Šustara i postala njegova pomoćnica u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.

'Sport je uvijek pod povećanim interesom javnosti. Smatram da Zakon o sportu mora biti provediv prema svima i fer prema svim čimbenicima u sportu', objasnila je Janica u intervjuu za Večernji list te dodala kako će sigurno putovati na Euro u Francusku, jer poznato je i od ranije da je veliki nogometni fan. S time što će i ovog puta biti u nacionalnim obilježjima, među navijačima.

Sprema se i u Rio na Olimpijske igre, a željela bi upoznati neke od najvećih sportaša današnjice, poput LeBrona Jamesa, Usaina Bolta i Novaka Đokovića.

'Federera sam već upoznala i mogu reći da je pravi džentlmen, a ja od svih njih uvijek izdvajam Đokovića, kojeg nikad nisam upoznala. Veliki je profesionalac, ali i vrlo korektna osoba koja zna naći mjeru na terenu i izvan njega, a čini se da je i vrlo zabavan', zaključila je Janica Kostelić.

Cijeli članak pročitajte OVDJE