PRIDUŽIO MU SE I CHICHARITO

Više nema sumnje; Ronaldo ovo radi iz srca!

28.04.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Madridski Real u nedjelju je imao težak posao na gostovanju kod Celte. Gubili su 1:0, potom su im domaćini još jednom izjednačili (2:2), ali uz raspoloženog Javiera Hernandeza, 'kraljevi' su ipak stigli do pobjede 4:2

Meskikanac Javier Hernandez Chicharito polako izrasta u Realova junaka. Barem tadnjih tjedan dana. Nakon što je veći dio sezone uglavnom provodio na klupi, Carlo Ancelotti posljednjih mjesec dana koristi ga vrlo često.

Chicharito mu se odužio - pogocima. Prvo je zabio madridskom Atleticu za plasman Reala u polufinale Lige prvaka, a u nedjelju je s dva gola osigurao pobjedu protiv Celte.

Naravno, s takvim uspjehom odmah postaje i pravi mamac za navijače. A jednog istinskog 'realovca', koji nažalost boluje od paraplegije, posebno su razveselili - Cristiano Ronaldo i Chicharito.

Njih su dvojica u Vigu poklonili svoje dresove, pri tom ih i potpisavši, navijaču ćiji je život zbog teške bolesti vezan uz kolica. Imao je još jednu - fotografirati se sa Segijom Ramosom. I ta mu je želja ispunjena pa smo sigurni da je - kući otišao ispunjena srca.

Svaka čast za Realove zvijezde, a posebice Cristiana Ronalda, kojeg mnogi svrastavaju u kategoriju - bahati i umišljeni. A on iz tjedna u tjedan, malim ali lijepim gestama pokazuje svoju - nježniju stranu.