STRAVIČNA SNIMKA

Ratne scene iz Srnina Donjecka; urušio se stadion ispred zaposlenika!

21.10.2014 u 15:37

Bionic
Reading

Stadion Donbass Arena u ukrajinskom Donjecku, na kojem su od 2009. godine kada je službeno otvoren Darijo Srna i suigrači odigrali puno velikih utakmica, sve više nalikuje ruševini

Najnovija video snimka sa stadiona, čija je gradnja koštala više od 400 milijuna dolara, dokaz je tome. Na snimci jedne od sigurnosnih kamera vidi se kako je zamalo stradala djevojka, vjerojatno zaposlenica kluba, koja je mirno hodala prema ulaznim vratima. Nakon što je jedan od projektila pogodio stadion velik komad konstrukcije zamalo je pao na nju.

Istog je trena uz pomoć prijatelja potrčala prema ulazu te se tako spasila. Zaista stravična snimka iz grada u kojem još od ljeta traju borbe ukrajinske vojske i proruskih pobunjenika. Prema najnovijim podacima samo u utorak je u Donjecku poginulo 12 ljudi nakon što je ukrajinska vojska granatirala proruske pobunjenikei njihove položaje.

Podsjećamo kako je čelni čovjek kluba Rinat Ahmetov zbog ratne situacije u Donjecku, gradu od milijun stanovnika, odlučio povući klub u Kijev gdje igrači na čelu s kapetanom Darijom Srnom trenutačno žive dok domaće utakmice igraju u Lavovu.