HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Dok su Barcelonine zvijezde gledale utakmicu, prišao im je Šahtarov trener...

26.10.2023 u 13:34

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone u srijedu su na Olimpijskom stadionu na Montjuicu, jer Nou Camp se preuređuje, dočekali Šahtar iz Donecka te ga pobijedili 2:1. Katalonska je momčad tako nastavila s pobjedama u skupini H Lige prvaka, a nakon tri kola ima i maksimalnih devet bodova

Nakon što je jednu utakmicu na klupi ukrajinske momčadi odradio Darijo Srna, čelnici Šahtara za susret protiv Barcelone već su imenovali trajno rješenje.

Riječ je o Hrvatu Marinu Pušiću, 52-godišnjaku rođenom u Mostaru, a koji je stigao iz nizozemskog prvaka Feyenoorda, u kojemu je bio pomoćni trener.

Uz Pušića, na klupi Šahtara sjedit će bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić.

Naravno, premijera kod Barcelone bila je ipak prevelik zalogaj, bez obzira na to što Xavi nije koristio usluge Pedrija, Raphinhe, Sergija Roberta, Roberta Lewandowskog, Frenkieja de Jonga, Julesa Koundea i Gabija.

Već do poluvremena bilo je 2:0. Istina, gosti su u nastavku smanjili golom Sudakova, ali do boda ipak nisu uspjeli doći.

Ali zato je jedan od pomoćnih Šahtarovih trenera ipak sretan otišao kući. Naime, bez imalo srama, odnosno s velikim poštovanjem, prišao je Barceloninim zvijezdama te ih zamolio za autogram.

Istina, i igrači su ostali pomalo u čudu, ali ispunili su mu želju, a taj je video odmah postao hit na društvenim mrežama. Kako je to izgledalo, možete vidjeti OVDJE.