SUKOB U NOĆI

Ovako je obitelj pokušala opravdati Oscara Pistoriusa!

16.07.2014 u 12:34

Bionic
Reading

Dan nakon što se u javnost probila vijest da se južnoafrički paraolimpijac Oscar Pistorius sukobio s jednom gostom u noćnom klubu u Johannesburgu, oglasila se i obitelj kontroverznog sportaša...

Pistoriusu se trenutno sudi zbog ubojstva djevojke Reeve Steenkamp, ali to 27-godišnjem atletičaru ne smeta da se svako malo nađe u problematičnoj situaciji. Tako se, prema navodima južnoafričkih medija, prošli vikend sukobio u VIP prostoriji luksuznog noćnog kluba s jednim od gostiju koji ga je verbalno napao vezano uz suđenje za ubojstvo. Pistorius je, nakon što zamolba da ga se ostavi na miru nije upalila, burno reagirao, zbog čega su se aktivirali izbacivači koji su obojicu udaljili iz noćnog kluba.

U priopćenju, koje je u ime Pistoriusove obitelji potpisao njegov stric Leo, navodi se da sportaševa odluka da ide u noćni klub, dok je suđenje još u tijeku, nije bila mudra, ali i da je to posljedica njegova usamljenosti.

'Oscar se bori s ekstremnom razinom emocionalne boli koja se manifestira u nekim njegovim nedavnim nerazumnim djelima i odlukama. Mi koji smo mu najbliži svjedoci smo kako u njemu eskalira osjećaj usamljenosti i otuđenosti. To je, vjerujemo, razlog nekih njegovih štetnih poteza', stoji u priopćenju.