BUDIMO SOLIDARNI

Gledajte Cibonu i pomognite bolesnom Mihaelu

19.12.2011 u 13:50

Bionic
Reading

Ogled Eurocupa između Cibone i jeruzalemskog Hapoela koji će se igrati u utorak u 20 sati imat će i humanitarni karakter. Naime, sav novac od prodanih ulaznica ići će za pomoć malom dječaku Mihaelu Kovačeku

Košarkaški klub Cibona u humanitarnoj je misiji za pomoć malenom dječaku Mihaelu Kovačeku. Prihod od prodanih ulaznica utakmice Eurocupa u kojoj Cibona dočekuje izraelski Hapoel Jerusalem u Draženovom domu od 20.00 sati namijenjen je za pomoć malenom Mihaelu i njegovoj obitelji. Cijene ulaznica kreću se već od simboličnih 10 kuna, a mogu se kupiti putem weba na adresi www.ulaznice.hr, u Cibona Fan Shopu te na blagajnama kluba neposredno prije utakmice.

'Pozivam sve navijače i ljubitelje košarke da nam se pridruže u ovoj humanitarnoj misijii te da dođu na sutrašnju utakmicu koju smo posvetili malenom Mihaelu. Mali je to znak pažnje za heroja koji je do sada mnogo patio, a mi mu ovim putem želimo normalan život bez daljnje patnje i boli', izjavio je kapetan KK Cibona Marin Rozić.

Pozivu Marina Rozića pridružio se i trener Danijel Lutz koji je također poželio da što više navijača dođe u Draženov dom i tako pomognu Ciboni da dođe do prve pobjede, ali i da pomognu mladom jednogodišnjem Mihaelu Kovačeku koji je rođen s miješanjem organa.

Već je u svom kratkom životu mali Mihael je mnogo propatio. Sa samo 14 sati života podvrgnut je četverosatnoj operaciji, bez koje bi umro u roku od dva dana, a prva je tri mjeseca svog života proveo u bolnici. Roditelji malenog dječaka nisu mogli ostvariti invalidninu niti dobiti status njegovatelja. Obitelji je potrebna pomoć, a KK Cibona ovom utakmicom poziva sve građane da dođu na sutrašnju utakmicu iz uz košarkaški spektakl i sami pomognu malenom dječaku.