HUMANITARNA AKCIJA

Hrvatski teniski asovi u Vukovaru

04.11.2011 u 12:32

Bionic
Reading

U okviru programa kojim se obilježava Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine 13. studenoga, u Sportskoj dvorani u Borovu naselju, održat će se sportsko humanitarna manifestacija Grand slam asova

Prema riječima Domagoja Vagnera, iz osječke tvrtke Retern, na manifestacije će sudjelovati Goran Ivanišević, Ivan Ljubičić, Marin Čilić i Ivan Dodig.

'Ova manifestacija imati će i sportski i humanitarni karakter. Kroz onaj sporski želimo mlade, a prije svega djecu od 4-7 godina, da približimo tenis kao sport. Kroz humanitarni dio želimo pomoći nekoj od udruga,' rekao je Vagner najavljujući da će podloga na kojoj će se igrati tenis biti postavljana idućeg tjedna.

Dogradonačelnica Vukovara Danijela Stanković istaknula je da je prihod od ulaznica i sponzora namijenjen za udruge za pomoć djeci sa mentalnom retardacijom, Vukovarske iskrice i Golubići, i za asistente u nastavi.

Najavljeno je da će na dan održavanja ovoga humanitarnog i sportskog spektakla za tenisače biti upriličen prijem u gradskoj upravi te da će istoga dana posjetiti Memorijalno groblje, Spomen dom Ovčara i mjesto masovne grobnice na Ovčari.