KAKAV LIK

Cole ranio studenta, ali nema se namjeru ispričati

28.02.2011 u 09:58

Bionic
Reading

Branič Chelseaja Ashley Cole mogao bi dobiti kaznu od 250 tisuća funti zbog ranjavanja praktikanta u centru za trening londonskog kluba

Čak tjedan dana uspjeli su u Chelseaju skrivati nesvakidašnji događaj koji se dogodio u prostorijama kluba. Naime, u nedjelju je u javnost procurila vijest da je tjedan dana ranije branič Chelseaja i engleske reprezentacije Ashley Cole donio svoju zračnu pušku na trening te nehotice ranio studenta Toma Cowana koji je u klubu radio kao praktikant.

Nakon što je priča izašla u javnost, tamošnja je policija započela istragu, a klub se nakon pritiska javnosti oglasio preko svog glasnogovornika.

'Istražili smo incident i poduzimamo adekvatne mjere. Klub se više neće izjašnjavati o tome', kazao je glasnogovornik.

Kako pišu engleski mediji, Cole bi mogao biti kažnjen s čak 250 tisuća funti, no pitanje je što će reći policija.

'Možemo potvrditi da nikakva prijava nije došla do nas, no natpisi u medijima su nam skrenuli pažnju na taj događaj. Zato ćemo stupiti u kontakt s klubom da bismo utvrdili je li bilo kakvih kriminalnih radnji', kazali su u policiji.

Engleski novinari u nedjelju su odmah pitali Colea hoće li izdati priopćenje za javnost u kojem žali zbog tog incidenta, no branič Chelseaja je kazao da mu 'to nije u planu'.